Eilandgevoel

Koos Dijksterhuis

€15,00

Beschikbaar

ISBN: 9789056154059. Ondertitel: Verhalen over de natuur van Schiermonnikoog Bindwijze: Paperback Taal: Nederlands Pagina's: 208 Auteur: Koos Dijksterhuis Categorieën: , , .

Beschrijving

Iedere werkdag schrijft Koos Dijksterhuis een kort verhaaltje over de natuur. Uit zijn stukjes blijkt zijn grote liefde voor alles wat leeft. Hij verwondert zich over het ogenschijnlijk gewone, waar vaak een verrassend verhaal achter zit. Zijn mooiste verhalen schreef Koos over het door hem geliefde eiland Schiermonnikoog. Ze volgen in dit boek de seizoenen en geven prachtige inkijkjes in de eilander natuur, waarin Koos in zijn eentje of met anderen ronddwaalt.

Op Schiermonnikoog zijn bijna alle landschappen van Nederland te vinden: duinen, strand, wad, zee, kwelder, plas,
moeras, bos, weiland, akker, tuin en bebouwing. Er is op Schiermonnikoog ook veel niet: files, parkeerproblemen, massavertier. Er is rust, ruimte en schone lucht. En er zijn eilanders: vriendelijke mensen die badgasten graag zien komen en gaan. Die badgasten zijn fijnproevers. Ze komen zonder auto naar misschien wel het mooiste en fijnste eiland van de wereld.

Zoals Koos zegt: het paradijs bestaat niet, maar Schiermonnikoog komt in de buurt!


Extra informatie
Ondertitel

Verhalen over de natuur van Schiermonnikoog

Bindwijze

Paperback

Taal

Nederlands

Pagina's

208

Auteur

Koos Dijksterhuis