0

Geen producten in je winkelmand.

Over onze uitgeverij

Noordboek en Sterck & De Vreese vormen samen een jonge en snel groeiende uitgeverij op het gebied van kwalitatief hoogwaardige non-fictie in Nederland. De fondsen richten zich met name op geschiedenis, kunst, natuur, samenleving en (regionale) non-fictie. We brengen zo’n 125 boeken per jaar uit, die onder verschillende imprints verschijnen en alle ressorteren onder het overkoepelde moederbedrijf 20 Leafdesdichten en in liet fan wanhoop BV.

Sterck & De Vreese richt zich vooral op non-fictie boeken op de gebieden geschiedenis, kunst, natuur en samenleving. Uitgevers zijn Katrien De Vreese en Steven Sterk.

 

Noordboek is gespecialiseerd in boeken over natuur, tuin, filosofie en wetenschap. Uitgevers hier zijn Erno Eskens (filosofie en wetenschap), Chris Herschdorfer (non-fictie) en Paul Kemmeren  (natuurboeken).

HL Books, een imprint van Noordboek, is gericht op tuinboeken, geschiedenis en rechten verkoop over de hele wereld. Uitgever is Hélène Lesger.

 

Bornmeer is in 1992 ontstaan uit een fusie van de eerdere Uitgeverij Bornmeer en Uitgeverij Steven Sterk. De uitgeverij is gespecialiseerd in de thema’s Friese literatuur en Friese cultuur. Uitgever is Steven Sterk, die tevens algemeen directeur is van de holding 20 Leafdesdichten.