0

Geen producten in je winkelmand.

Per 1 februari treedt Chris Herschdorfer in dienst van uitgeverij Noordboek als uitgever non-fictie

Na meer dan dertig jaar ervaring in het boekenvak, onder andere in de functie van directeur-uitgever bij Ambo|Anthos en later van Atlas Contact, heeft Chris Herschdorfer besloten om op dit moment in zijn carrière weer de stap naar hands-on uitgever te maken. Hij heeft een brede uitgeefervaring en een groot netwerk in binnen- en buitenland wat betreft auteurs, literaire agenten en uitgevers.

Chris Herschdorfer zal samenwerken met de uitgevers Erno Eskens, Paul Kemmeren, Hélène Lesger en Katrien De Vreese om de fondsen verder uit te breiden. Met aandacht voor de internationale markt maar zeker ook op zoek naar Nederlandse auteurs.

Noordboek en Sterck & De Vreese vormen samen een jonge en snelgroeiende uitgeverij op het gebied van kwalitatief hoogwaardige non-fictie in Nederland. De fondsen richten zich met name op geschiedenis, kunst, natuur, filosofie, samenleving en (regionale) non-fictie. De uitgeverijen onderscheiden zich door hoge kwaliteit en eigenzinnigheid van de uitgaven. Er worden circa 125 boeken per jaar gepubliceerd, die onder verschillende imprints verschijnen en alle ressorteren onder het overkoepelde moederbedrijf 20 Leafdesdichten en In Liet Fan Wanhoop BV van Steven Sterk.

 

Steven Sterk: ‘Met de komst van Chris Herschdorfer is de basis voor verdere uitbouw van de uitgeverijen compleet. Ik verheug mij erop met hem samen te werken en kan volgens mij nog veel van hem leren’.

Chris Herschdorfer: ‘Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met Steven Sterk en zijn team en zo bij te dragen aan het maken van mooie en bijzondere boeken. Creativiteit combineren met durf en ondernemerschap om onze auteurs een podium te bieden.’

 

 

Steven Sterk 06-55815997                                       Chris Herschdorfer 06-51557679

​Email: stevensterk@noordboek.nl                            Email: cherschdorfer@noordboek.nl