De derde periode

Ferdinand de Jong

19,50

Beschrijving

Rodion Zakirov maakt na een moeilijke periode in zijn leven een nieuwe start. Zijn gevaarlijk aantrekkelijke buurvrouw Lara Fedorova vindt hem slapend tussen de lege drankflessen en neemt hem op sleeptouw. Van de metropool Moskou verhuist hij naar Norilsk, boven de poolcirkel, in het uiterste noorden van Siberië. Daar komt hij in een compleet andere wereld terecht en wordt hij verliefd op de mooie stewardess Darya Orlova. Algauw
blijkt dat haar zoon Pavel maar één ding wil: ijshockeyer worden. Als duidelijk wordt hoe groot zijn talent is, zet dat hun leven op z’n kop.

Voor deze avontuurlijke ijshockeyroman reisde Ferdinand de Jong naar de meest noordelijke ijshal van de wereld in Dudinka. Aan de oever van de machtige rivier de Jenisej ervoer hij de warmte en gastvrijheid van de mensen in de bittere Siberische kou. Het resultaat van die reis is een verhaal over keuzes maken en ervoor gaan.

‘You miss 100% of the shots you don’t take. ’99

Nieuw boek: IJshockey roman de Derde Periode

Mijn nieuwe boek: Pavel wil maar één ding wil: ijshockeyer worden. Als duidelijk wordt hoe groot zijn talent is, zet dat hun leven op z’n kop. Bestel alvast mijn nieuwste boek online!Voor deze avontuurlijke ijshockeyroman reisde Ferdinand de Jong naar de meest noordelijke ijshal van de wereld in Dudinka. Aan de oever van de machtige rivier de Jenisej ervoer hij de warmte en gastvrijheid van de mensen in de bittere Siberische kou. Het resultaat van die reis is een verhaal over keuzes maken en ervoor gaan.

Posted by Ferdinand de Jong on Tuesday, 23 January 2018

ISBN: 9789056154424. Bindwijze: Paperback Taal: Nederlands Pagina's: 272 Auteur: Ferdinand de Jong Categorieën: , , , .