Een jaar in mijn tuin

Jacqueline van der Kloet

25,00

Beschrijving

In dit bijzondere boek van Jacqueline van der Kloet, wordt de lezer ondergedompeld in de wereld van tuinen en planten. Jacqueline neemt ons mee de tuin in en laat in twaalf hoofdstukken zien wat een tuin maand na maand bijzonder en mooi maakt. Ze legt uit wat er door het jaar heen moet gebeuren, laat haar favoriete planten zien, en we maken uitstapjes naar haar vele (internationale) projecten.

Vol enthousiasme vertelt Jacqueline over haar leven als tuin- en landschap ontwerper en over haar eigen stukje paradijs. De vele foto’s zijn een bron van inspiratie en laten de liefde van een plantenvrouw zien voor alles wat groeit en bloeit. De steeds terugkerende twaalf vaste standpunten lezen als een soort stripverhaal en laten zien hoe de tuin zich gedurende een jaar ontwikkelt.

Dit is het perfecte boek voor de echte tuinliefhebber.

Jacqueline van der Kloet is een tuin- en landschapsontwerper met een enorme kennis van planten en plantcombinaties, met name de combinatie van vaste planten en bollen. Dit specialisme maakt dat ze regelmatig gevraagd wordt een bijdrage te leveren aan grote projecten in binnen- en buitenland.
De theetuin in Weesp is open voor het publiek en behoort tot de meest bezochte tuinen van Nederland.

ISBN: 9789082956603. Auteur: Jacqueline van der Kloet Bindwijze: Gebonden Pagina's: 272 Categorieën: , , , , .