Fauna en flora van het Groene Woud

Toni Llobet – Hans Baeté – Bart Muys

Wordt verwacht

Beschrijving

Met deze veldgids, die meer dan 750 schitterende afbeeldingen bevat, start een ontdekkingstocht.

in de prachtige regio tussen de Brabantse steden ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Ontdek meer dan 700 bijzondere planten en dieren als de das, de nachtegaal, wielewaal en boomkikker…

De achtergrondinformatie, de prachtige biotoopplaten en de waarnemingstips maken dat ontdekken nog gemakkelijker. Met deze gids kan de wandelaar, fietser en iedere natuurliefhebber op stap in dit uitgestrekte natuurgebied.

De natuurgids Fauna en Flora van het Groene Woud is het derde deel in een reeks van schitterende veldgidsen voor belangrijke regio’s in de Benelux. Uniek voor deze veldgidsen is dat ze een regio exhaustief belichten: zowel planten, zwammen, vogels, insecten, zoogdieren als andere dieren komen aan bod. De gidsen zijn geïllustreerd met prachtige diorama’s van leefgebieden en honderden levensechte illustraties van soorten door de bekende Catalaanse natuurillustrator Toni Llobet, aangevuld met deskundige tekst door veldecoloog Hans Baeté onder de wetenschappelijke leiding van Prof. Bart Muys.

 

ISBN: 9789056155940. Auteur: Toni Llobet – Hans Baeté – Bart Muys Bindwijze: Paperback Illustrator: Toni Llobet Pagina's: 146 Prijs: € 17,50 Taal: Nederlands Categorieën: , , .