Genezen met voeding

Jan Dries

Voedingsadvies bij meer dan 150 ziektes

Wordt verwacht

Omschrijving

Eet je gezond

Kan aangepaste voeding helpen om een burn-out de pas af te snijden? Waarom zijn bananen heilzaam tegen spierkrampen? Kan je een droge huid voorkomen door meer noten, olie en avocado te eten? Het verband tussen voeding, ziekte en genezing kan niet langer worden ontkend.
In een gezonde voeding staat de versheid centraal, waarbij natuurlijke kleuren, smaken en geuren belangrijk zijn. Versheid betekent ‘levenskracht’ en dat hebben we nodig om een ziekteproces te ondersteunen. Niet alleen de calorieën zijn belangrijk, maar ook de vitaminen, mineralen, spoorelementen, fytonutriënten, ballaststoffen, water, en natuurlijke kleur-, smaak- en geurstoffen. Voeding kan medicijnen niet vervangen, maar u kunt uw gezondheid verbeteren en uw ziekten of kwaaltjes genezen door bepaalde voedingsmiddelen in te schakelen en deze gedurende een korte of langere periode te gebruiken. Jan Dries gaat op zoek naar haalbare, realistische oplossingen en hoedt zich voor extremen.

Jan Dries is auteur van gezondheidsboeken en heeft een rijke ervaring opgebouwd als voedingstherapeut en docent voedingsleer. Hij is auteur van het boek Genezen met kruiden en van het onlangs verschenen boek ‘Immuniteit. Het wapen tegen corona en andere virale infecties’.

ISBN: 9789056156473. Bindwijze: Paperback Auteur: Jan Dries Pagina's: 208 Categorieën: , , , , , .