Onderweg

Michel Lafaille

12 reflecties om bewuster te wandelen

24,99

Beschrijving

Onderweg
12 reflecties om bewuster te wandelen

Verrijk jezelf, wordt een bewuste wandelaar!

Waarom ga je wandelen? Om alleen te zijn met je gedachten of om samen met een vriendengroep te genieten van de natuur, om een probleem op te lossen, om inspiratie op te doen of doelloos te verdwalen door de straten…

Of je nu etalages in de stad bekijkt of een pelgrimstocht maakt. Naar de geluiden luistert tijdens een nachtwandeling of een onbekend bos betreedt, de essentie van elke wandeling is ‘durven ontdekken’. Met de ogen van vandaag en niet die van gisteren, de omgeving waar te nemen. Om met bewuste en langzame bewegingen op pad te gaan, stap voor stap.

Michel Lafaille neemt je mee op een aantal goed uitgekozen wandelingen. Telkens anders van karakter en soort. Een stadswandeling in Amsterdam of Antwerpen, een natuurwandeling in de Biesbosch of de Betuwe, een wandeling in een verloren landschap, een strandwandeling met de weidsheid van de verre horizon, een historische wandeling in Damme en Brugge, een romantische wandeling in Mariënwaerdt… Stuk voor stuk tochten gevuld met grote en kleine ontdekkingen.

Michel Lafaille is gevormd als theaterregisseur en als tuin- en landschapsontwerper. Hij is publicist, fotograaf en inspirator op veel terreinen. Eerder verscheen van zijn hand Verlangen naar tuin (2018).

Paperback
Met kaarten en foto’s
ca. 240 p.
NUR 502/740
Formaat: 14,5 x 21 cm
Maart 2019
Omslag: Barbara Jonkers
ISBN: 978 90 5615 505 6

ISBN: 9789056155056. Bindwijze: Paperback Taal: Nederlands Pagina's: 240 Auteur: Michel Lafaille Categorieën: , , , , .