Gebak met groenten

Eveline Versluys

45 recepten voor taartjes, koekjes en toetjes

22,50

Beschrijving

In Gebak met groenten neemt Vegamuze (Eveline Versluys) je mee naar de wondere wereld van zoet gebak en desserts met groenten. Brownies met courgette? Koekjes met broccoli? Of wat dacht je van crème brûlée met pompoen? Niets is te gek voor Vegamuze! In dit unieke bakboek leer je hoe je het allerlekkerste vegan gebak op tafel kunt toveren, en dat allemaal met groenten in de hoofdrol. Aan de hand van 45 inspirerende recepten, een explosie aan persoonlijke anekdotes en baktips ontdek je hoe lekker zoet gebak met groenten kan zijn. Van klassieke desserts als Boules de Berlins en wortelcake, tot inventieve en knotsgekke toetjes zoals glühweincake met witloof en cheesecake met asperges.

Eveline Versluys is een flamboyante cateraar, onderneemster en enthousiaste zoetekauw. Onder haar culinaire alter-ego Vegamuze laat ze iedereen zien en proeven hoe lekker en inspirerend groenten kunnen zijn.

ISBN: 9789056158057. Auteur: Eveline Versluys Bindwijze: Paperback Pagina's: 184 Prijs: € 22,50 Taal: Nederlands Categorieën: , , , .