Wie orde zaait zal chaos oogsten

Walter Baets

Je legt het pad al wandelend neer

29,90

Beschrijving

Succesvol ondernemen: hoe doe je dat? Er zijn boeken vol methoden en technieken, systemen en procedures die de ondernemer kan toepassen. Maar is een onderneming daar bij gebaat?

Binnen veel bedrijven heerst de drang tot sturen, tot controle. Regels en procedures lijken soms een doel op zich, zonder dat we nog weten waarom die regels zijn ingesteld. In dit boek nodigt Walter Baets ons uit de wereld vanuit een nieuw perspectief tegemoet te treden. Laat de drang tot sturen en controle los en creëer optimale voorwaarden voor permanent leren, door anderen en door onszelf. Voorkom dat de regels het systeem worden. Gedetailleerde regels zijn niet nodig voor mensen of bedrijven die de opdracht die ze hebben serieus nemen.

 

Dit boek is niet alleen een wake-up call, maar ook een reisgids om er je eigen pad mee te creëren, met impact en verantwoordelijkheid. Wie orde zaait zal chaos oogsten bevat inzichten en tools die de focus op zinvol en zinnig ondernemen ondersteunen.

 

Prof. Dr. Walter Baets is professor emeritus en past-dean van de Business School van de University of Cape Town, lector Values Based Leadership bij de Hogeschool Rotterdam, en chief learning officer bij Eindhoven Engine.

 

Focus learning journeys geeft van 19 september tot 6 december 2022 indrukwekkende collegereeksen. Onze wereld wordt geconfronteerd met grootse uitdagingen, zoals we die nog niet in combinatie met elkaar hebben ervaren. Vergrijzing, klimaatverandering, een war for talent en veel meer. De vraag tijdens deze serie van 1 seminar en 8 colleges is de volgende: hoe richt jij je team of organisatie zo in dat je wendbaar genoeg bent om mee te ademen met snelle verandering?

Wie zich voor 15 juli inschrijft ontvangt ook dit boek. Meld je hier aan.

 

ISBN: 9789056158880. Auteur: Walter Baets Bindwijze: Paperback Pagina's: 240 Prijs: € 29,90 Taal: Nederlands Categorieën: , , .